A-Z-ig Ház Kft.

Könnyűszerkezetes és Tégla
házak Építése

+36 (70) 703 8401
dankozoltan75@gmail.com

A-Z-ig Ház Kft.

Könnyűszerkezetes és Tégla
házak Építése

+36 (70) 703 8401
dankozoltan75@gmail.com

Rólunk

 

Tisztelt Érdeklődő! 
 
Kérem, engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam Önnek cégünket és tevékenységünket! 
 
Az A-Z-ig Ház Építőipari Kft. makói székhellyel rendelkezik, de az ország egész területén vállaljuk tégla-, könnyűszerkezetes valamint IsoShell házak építését. Munkatársink több  évtizedes építőipari tapasztalatokkal rendelkeznek. 
Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink a legkiválóbb minőséget kapják mind az alapanyagok, mind pedig a munkafolyamatok tekintetében, ennek érdekében cégünk folyamatosan képzi magát, kutatjuk az új lehetőségeket, figyeljük az építőipar fejlődését és az új vívmányokat. 
Így míg korábban főként könnyűszerkezetes és tégla házak építésével foglalkoztunk, mára már tevékenységeink közé felvettük a legújabb építőipari technológiát, az IsoShell rendszert is. 
 
A különböző technológiák közül mindenki megtalálhatja az elvárásainak leginkább megfelelőt, ennek érdekében fontosnak tartjuk a személyes konzultációt már az építés tervezésének kezdetétől, hiszen a mi érdekünk is, hogy Önnek élhető, szerethető, kellemes otthont építsünk, a lehetőségeit és a technológiai adottságokat figyelembe véve. 
Egy ház nem csak épület, hanem egy család élettere, családi események színhelye, ezért rendkívül fontos, hogy minden kényelmi igényt kielégítsen, ugyanakkor fenntartása is gazdaságos legyen. A mi sikerünk az, ha az Ön háza évtizedeken, sőt generációkon át az Ön családját fogja szolgálni. 
 
Bármelyik építési technológiát választja is, mi igyekszünk a gyors és alapos építés mellet korszerű költséghatékony fűtési, elektromos és vízrendszerek kiépítésével az Ön jövőbeni fenntartási költségeit csökkenteni. 
 
Cégünk vállalja házának szerkezetkész állapotig történő elkészítését, azonban, nevünkhöz híven, a-tól z-ig is vállaljuk az építkezést, és Ön kulcsrakész állapotban is megrendelheti tőlünk otthonát – ekkor az alapásástól kezdőden a belső burkolatok lerakásáig, szaniterek beépítéséig elkészítjük a házát – Önnek már csak be kell költözni. 
 
További szolgáltatásokkal is segíteni kívánjuk megrendelőinket. A mai kor környezetvédelmi és költségtakarékossági célkitűzéseinek eleget téve, szükség esetén napkollektorok kiépítését vagy hőszivattyús fűtési rendszer kiépítését is vállaljuk. 
 
Az A-Z-ig Ház Épít ipari Kft. teljes körűen áll megrendelői rendelkezésére. Olyan kivitelezési technológiákkal dolgozunk, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a legkülönbözőbb elképzeléseket valósítsuk meg úgy, hogy közben figyeljünk az építési és a majdani fenntartási költségek optimalizálására. 
Álmodja meg új házát, mi felépítjük! 
 

Vissza