A-Z-ig Ház Kft.

Könnyűszerkezetes és Tégla
házak Építése

+36 (70) 703 8401
dankozoltan75@gmail.com

A-Z-ig Ház Kft.

Könnyűszerkezetes és Tégla
házak Építése

+36 (70) 703 8401
dankozoltan75@gmail.com

Árak

 

Tervezés: Az A-Z-ig Ház kft vállalja az Ön tervezési költségeit bruttó 5000 Ft+ÁFA/m2 áron, valamint az érvényben lévő jogszabályok szerinti egyéb szakági tervezői munkarészek díjai, amelyek függnek az épületek kialakításától.
 
Alap: Lehet hagyományos sávalap vagy egy meglévő szint betonfödémje pl. földszinti garázs (ezt befolyásolja egy tartószerkezeti felülvizsgálat a meglévő szerkezetre, valamint talajmechanikai szakvélemény is), amelyet akár a megrendelő is elkészíthet, de annak minősége meg kell, hogy feleljen a cégünk elvárásainak.
 
Kulcsrakész: Megrendeléskor cégünk elkészíti az alapot, a helyszínen összeállítja a házat. Gondoskodunk az anyagok beszerzéséről és helyszínre szállításáról a különböző munkafolyamatok összehangolásáról. Az épületgépészeti dolgokat az évek során kipróbált és összeszokott alvállalkozókkal készíttetjük, ők az egyéni igényekhez mérten tervezik és kivitelezik a villanyszerelést, víz- és fűtés-hűtés szerelést a mindenkori energetikai előírásoknak megfelelően (kondenzációs gázkazán, SPLIT klíma, hőszivattyús HMV). Házainkban általában műanyag nyílászárókat építünk be, de természetesen egyéni igényre fa nyílászáró is megoldható.
 
A megrendelőnek lehetősége van némely munkafázist önállóan elvégezni vagy elvégeztetni max.: festés, burkolás.
 
Garancia: 2 év általános és 30 év a beépített szerkezeti anyagokra.
 
A fizetés ütemezése a következő képen történik: 
Szerződéskötéskor: A bruttó kivitelezési ár 10%-a.
A későbbi munkafázisok igény szerint feloszthatók 5-6 vagy akár 10 részletre is.
 
A kivitelezés gyorsasága nagyban függ a hitelintézetek rugalmasságától. A kivitelezés ~300 napot vesz igénybe.
 
Tájékoztató jelegű bruttó áraink 95 m2 feletti egyszintes lakóházra, Szeged 80 km-es vonzáskörzetében, Magyarországon értendőek:
 
Kulcsrakész: bruttó 385 000 Ft/m2 2022. év végéig megkötött szerződésekre és 2023 évi átadásra szólóan
 

Vissza