A-Z-ig Ház Kft.

Könnyűszerkezetes és Tégla
házak Építése

+36 (70) 703 8401
dankozoltan75@gmail.com

A-Z-ig Ház Kft.

Könnyűszerkezetes és Tégla
házak Építése

+36 (70) 703 8401
dankozoltan75@gmail.com

A minőségről

 

Amennyiben már megtekintette bemutatkozásunkat, valamint leírásainkat a különböző építési technológiákról láthatta, hogy cégünk csak kiváló minőségi eljárásokkal és alapanyagokkal dolgozik. Ezt igazolja a több évtized alatt megépített referencia házaink listája. Bármelyik technológiát választja is, biztos lehet benne, hogy az A- Z-ig Ház Kft. a legmagasabb minőséget nyújtja Önnek.
 
Munkatársaink mind képzett szakemberek, akiknek rengeteg tapasztalatuk van. Még nem találkoztunk olyan problémával, amelyet nem tudtunk volna megoldani. De nem rekedünk meg, folyamatosan keressük az új technológiákat, eljárásokat lehetőségeket, hogy megrendelőink legnagyobb megelégedésére végezzük munkánkat.
 
 
A könnyűszerkezetes házak építésénél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb beszállítóktól rendeljük meg az alapanyagokat, a fát a szerkezethez, a szigetelő anyagokat, gipszkartont stb.
 
 
Téglaépületeink esetén kizárólag a Wienerberger által gyártott Porotherm 30 NF típusú téglákat használunk. Ezek a téglák a megszokott jó tulajdonságok mellett (szilárdság, hőtartás) további előnyökkel rendelkeznek, a nútos kivitel lehetővé teszi a pontos illesztéseket, minimálisra csökkentve ezzel a későbbi falrepedezés kockázatát. A Porotherm téglákból készült fal nem penészesedik, jó az akusztikai teljesítménye és nem éghető.
 
 
Cégünk az épületek teljes kivitelezését vállalja így a további alapanyagok beszerzésére is nagy figyelmet fordítunk. Tetiőnkhez csak a kiváló minőségű Bramac Duna cserepeket használunk. A mennyezeti szigetelést minden esetben Therwolin üveggyapot felhasználásával végezzük. A beépített szanitereket az Alföld Porcelán-tól, a csaptelepeket a Mofém-től rendeljük. A fűtésszerelvényezés Dunaferr LUX radiátorokkal, Baxi, 24kw-os turbós kombi kazánnal valósul meg. Elektromos szerelvényezéshez Legrand Cariva típusú kapcsolókat használunk.
 
 
Igény esetén napkollektorok kiépítését vagy hőszivattyús fűtési rendszer kiépítését is vállaljuk a tőlünk megszokott jó minőségű alapanyagok és eljárások alkalmazásával.
 

Vissza